SOBRE NOSALTRES

Som una empresa especialitzada
en la construcció de parcs i jardins de caràcter públic i privat.

També realitzem tasques de manteniment i tot allò relacionat amb el jardí. Vam néixer l’any 2001 i portem més de 20 anys treballant dia a dia, guanyant credibilitat i demostrant la professionalitat de Jardineria Girona. La rigorositat i la serietat són presents en totes les nostres actuacions, per petites que siguin.

Solvència

La professionalitat i la determinació són la base dels nostres projectes. Cada cas i cada client tenen un tractament personalitzat.

Equip Professional

L’empresa compta amb un equip de professionals dinàmic, jove, pràctic i capaç de dur a terme qualsevol tasca relacionada amb la jardineria, capaç de desenvolupar qualsevol tasca relacionada amb la jardineria

Experiència

Més de 20 anys en el sector de la jardineria avalen la nostra trajectòria, avui en dia són molts els clients que confien en nosaltres.

Solucions

T’assessorem per tal de proporcionar-te la millor solució a nivell estètic, tècnic, paisatgístic i econòmic.

Contacta’ns via formulari i et respondrem el més aviat possible

RESPONSABLE: Jardineria Girona SLU | FINALITAT: respondre a les vostres sol·licituds i consultes. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el tractament consegüent. | DESTINATARIS: Jardineria Girona SLU i no seran cedits a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: teniu dret d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les vostres dades. Podeu exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@jardineriagirona.com | PROCEDÈNCIA: del mateix interessat.

Enviar WhatsApp