Manteniment

Tingues cura del teu jardí de manera òptima i sense complicacions amb els nostres serveis

MANTENIMENT DE JARDINS

Realitzem manteniment de jardins de manera integral o en la mesura de les necessitats del client, que té l’opció de realitzar un manteniment compartit. Demaneu pressupost sense compromís.

ROBOTS TALLAGESPA

En el manteniment d’un jardí amb gespa més del 60% del temps que s’hi dedica es destina a la sega. Per aquest motiu proposem la instal·lació de robots tallagespa, ja que l’import que s’hi destina es pot amortitzar ràpidament. Ens encarreguem de fer l’estudi previ i presentar una proposta econòmica, llavors, realitzem la instal·lació i la posada a punt. Si el client ho desitja, també en fem el seguiment, control i manteniment.

TELEGESTIÓ DE SISTEMES DE REG

La telegestió aplicada en els sistemes automàtics de reg ens permet tenir el control total de la programació; des de qualsevol lloc amb connexió a internet podem consultar i modificar els programes. Aquest avançat sistema també ens pot indicar possibles fuites d’aigua, així com alteracions ens els elements elèctrics, i preveure possibles avaries del sistema. La connexió del nostre programador a estacions metereològiques properes ens permetran aturar automàticament els regs en cas de pluja, i fins i tot cancel·lar els programes si hi ha previsió de pluges, per estalviar aigua. Si al nostre jardí, a més, hi instal·lem sensors, podem ajustar molt més els consums d’aigua.

T’escoltem i t’assessorem la millor opció a les teves necessitats

RESPONSABLE: Jardineria Girona SLU | FINALITAT: respondre a les vostres sol·licituds i consultes. | LEGITIMACIÓ: acceptes de forma expressa, lliure i inequívoca la recollida de les teves dades i el tractament consegüent. | DESTINATARIS: Jardineria Girona SLU i no seran cedits a tercers, excepte obligació legal. | DRETS: teniu dret d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit de les vostres dades. Podeu exercir aquests drets sol·licitant-ho a través del correu info@jardineriagirona.com | PROCEDÈNCIA: del mateix interessat.

Enviar WhatsApp